Løse din sundhedspleje hovedpine med en PEO!

Der er mange komplikationer til at være en lille virksomhedsejer men ingen så trykke som behovet for sundhed, tandlæge og livsforsikring. Mange ejere af små virksomheder opnå dækning gennem ansættelse af deres ægtefælle. Men der er lige så mange ejere af små virksomheder, der ikke er gift, hvis ægtefælle er også selvstændig eller ikke tilbudt fordele gennem deres arbejdsgiver.

En anden mulighed for en lille virksomhedsejer er at partner med en professionel arbejdsgiver organisation (PEO). PEO, også kendt som medarbejder leasingselskaber, håndtere de menneskelige ressourcer funktioner i virksomheder af enhver størrelse, men de fokuserer primært på små og mellemstore virksomheder. Nogle af de menneskelige ressourcer funktioner varetages af en typisk PEO er:

Løn

Direkte depositum

Workers kompensation forsikring

Sygesikring

Dental forsikring

Life Insurance

Pensionsordninger

Skat indskud og rapportering

Overholdelse af lovgivningen

En PEO grupper sammen virksomheder af alle størrelser for at få de bedste priser til fordele og at reducere personaleressourcerne omkostninger til et minimum. For at arbejde med en PEO vil du blive bedt om at udfylde en ansøgning og give et set-up gebyr spænder fra $50.00 til 300,00 dollar afhængig af størrelsen af din virksomhed. Månedlige gebyrer vil blive bestemt af PEO og er normalt baseret på antallet af løn checks udstedt under hver måned og antallet af medarbejdere. Din virksomhed vil blive faktureret, i det mindste månedlige udgifter til gebyrer, ydelser, skat mv. ikke betalt af medarbejdere.

Efter at have underskrevet en kontrakt med en PEO skal medarbejderne udfylde beskæftigelse og skatteformularer, der vil derefter blive videresendt til PEO. PEO derefter bliver arbejdsgiver for posten for ansatte og fra da på håndterer alle lønningslisten og fordel opgaver. Timesedler, fordel tilmeldinger og ændringer vil alle være indsendt til din PEO og du vil modtage regelmæssigt planlagte rapporter. Ved udgangen af et kalenderår vil PEO give alle medarbejdere med en W-2.

Nogle PEO arbejde med virksomheder i hver stat og andre er staten specifikke. Du kan finde enkelte PEO ved hjælp af en søgemaskine som Google. Du kan spare tid ved at bruge de gratis tjenester af en PEO clearinghouse som www.StaffMarket.com. Du kan også finde en SEO ved at besøge den nationale sammenslutning af Professional arbejdsgivere Association (NAPEO) på NAPEO tilbyder en fortegnelse over medlemmer søges efter firmanavn, stat eller land og tilbyder retningslinjer for at hjælpe du skærmen og vælg en PEO.

En PEO kan ikke være den perfekte løsning til alle små virksomheder, men det er en mulighed for enkeltpersoner og virksomheder, der er villige til at outsource menneskelige ressource funktioner for at få hårdt tiltrængte ydelser, forbedre arbejdsfastholdelse og spare tid, kan være bedre brugt til voksende virksomhed.

© 2003, Davis Virtual Assistance. Alle rettigheder forbeholdes.

Forfatteren giver genoptryk tilladelse til alle spillesteder, så længe copyright og by-line er inkluderet intakt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.