Mark Victor Hansen til Keynote succes topmøde

Mark Victor Hansen, co-skaberen af ‘Hønsekødssuppe for sjælen,’ vil keynote et møde af iværksættere på San Diego Bahia Resort Hotel Sept. 10-12 som en del af «Vågn op lykkes topmødet.»
Hansen, forfatter til “The One Minute Millionaire: oplyst vejen til rigdom,’ vil tale om at finde en formål og vision i livet. Hans bemærkninger vil fremhæve et møde designet til ‘kickstarte’ og ‘energi’ små virksomheder.
“Mark Victors ekspertise og energi vil tage lykkes topmødet i den rigtige retning,” sagde forfatteren Steven E, eventkoordinatoren. “Der er kun få mennesker i verden i dag med så meget at tilbyde en gruppe af mennesker, der ønsker at øge deres forretninger og berige deres karrierer.”
‘Vågn op lykkes topmødet’ er et produkt af Steven E og Lee Beard, medskabere af det, “Vågn op, Live Life du kærlighed.” De tre-dages arrangement vil indslag Motiverende højttalere som Cynthia Kersey, forfatter til «Ustoppelig;» John Assaraf, forfatter til ‘ The New York Times bestseller, “The Street Kid’s Guide til at have It All,” og Eric Lofholm, en førende træner og motiverende ekspert fra Californien.
Hansen har optrådt på Oprah, CNN og The Today Show. Han har været genstand for artikler i ‘Tid’, ‘ Os nyheder & World Report,’ ‘USA Today’ og ‘ The New York Times’ og «Iværksætter.» Han er medstifter og chief visionære officer af kyllingesuppe for Soul Enterprises, Inc. og formand for One Minute Millionaire, LLC.
Flere medforfattere af bogen, “Wake Up, Live Life du kærlighed: bor på formål,» vil deltage til et særligt møde, men seminarer og frokoster er åbne for offentligheden. Interesserede personer kan kalde 800-664-3610, eller besøge hjemmesiden www.wakeuplive.com.

Du har tilladelse til at offentliggøre denne artikel elektronisk eller på tryk, gratis, så længe bylines er inkluderet. En høflighed kopi af publikationen vil blive værdsat – send til: support@wakeuplive.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.