Sådan får du en god økonomi som studerende

Det kan være økonomisk svært at være studerende. De fleste universiteter liger i store byer, som har en høj husleje, og med en SU som kun ligger på omkring 5000 kroner, er der ikke meget at gøre godt med. Det kan derfor blive uoverskueligt at finde nok penge til de udgifter, som skal betales.

Hvis kontoen er helt tom sidst på måneden, kan du finde en kviklån sammenligning hos voreslån.dk. Du kan læse mere om voreslån på deres hjemmeside og få et indblik i, hvordan du finder det lån, som passer bedst til dig og din situation.

3 tips til at spare penge, når du er i gang med et studie

Det kan som sagt være svært at holde styr på økonomien, hvis du er studerende. Der er ikke mange penge at gøre godt med, og derfor er det vigtigt, at du gør, hvad du kan for at spare i løbet af måneden. Her er der 3 tips, som kan hjælpe dig lidt på vej.

  1. Transport

Transport kan hurtigt blive en dyr udgift, hvis du har en bil eller tager bussen hver dag. Derfor er det en rigtig god idé at anskaffe dig en cykel. Den giver dig mulighed for at komme hurtigt og billigt rundt, når du skal noget.

  • Indkøb

Hvis du gerne vil holde madbudgettet nede, bør du nøjedes med at handle ind én gang i ugen. Hvis du handler flere gange i løbet af ugen, ryger der hurtigt mange flere penge end forventet til impulskøb. Det undgår du ved at handle én gang.

  • Deltidsjob

Hvis du kan finde lidt ekstra tid ved siden af dit studie, kan du overveje at få et studiejob. Det behøver ikke være mange timer, men kan gøre en stor forskel økonomisk alligevel.