Sparetips til din næste charterferie

Om end du er vant til at rejse eller aldrig rigtig har været på en charterferie før, er det altid en god ide at overveje, hvordan du kan spare penge. Mange lader sig rive med af de såkaldte gode tilbud, der altid findes til turisterne, i stedet for at planlægge turen i god tid derhjemmefra. Her finder du nogle gode tips til, hvordan du kan spare på din næste charterferie.

Rejs uden for højsæsonen

Det giver god mening, at det er dyrest at rejse, når det er godt vejr og alle andre også gør det. Det betyder, at det for eksempel er en dårlig ide at rejse i ferierne. Det gælder sommerferien, vinterferien, efterårsferien osv. Især sommerferien er dyr at rejse i, da det er her, vejret er godt, og feriebyerne ved, at folk ønsker at tage på ferie. Hvis I har mulighed for at rejse uden for højsæsonen, er det helt klart det bedste valg. Maj eller september er eksempler på gode alternativer. I vil faktisk kunne opleve, at priserne er over dobbelt så lave, som hvis i havde valgt at rejse i eksempelvis juli måned.

Kviklanet.dk kan hjælpe dig med at få råd til ferien, hvis du alligevel gerne vil afsted i højsæsonen.

Pakkerejser er vejen frem

Ofte er det dyrt at bestille alle dele af en rejse, fordi du ikke har kigget på pakkemuligheder. En pakkerejse består som regel af flybilletterne tur-retur og et værelse på et hotel. Der findes adskillige hjemmesider, der alle kan hjælpe dig med at finde en løsning, der passer til dig og din families behov. Indtast hvor mange, I er, og hvornår I ønsker at rejse, og se de mange muligheder, der dukker op. I kan se lufthavnsmulighederne og flytidspunkterne og derefter vælge hvilken mulighed, der passer bedst for jer. Herefter kan I vælge hotel. I vil ofte få muligheden for at se diverse anmeldelser af disse hoteller og se, om hotellet lever op til jeres standarder. Mange steder kan I også krydse af, hvis I f.eks. ønsker en pool eller fri Wi-Fi.

Ferratum giver tilbud på diverse lån til jeres ferie.